Lid worden

Lid worden van BC Den Hoorn kan! We nodigen u graag uit voor een aantal uurtjes sportiviteit en gezelligheid. U zult direct merken wat er zo leuk is aan badmintonnen bij BC Den Hoorn.
Badminton is een snelle sport. Ook al lijkt de baan klein, de shuttle gaat soms wel met ruim 250 km per uur over het net. U bent continu van richting aan het veranderen: van voor naar achter en van links naar rechts. U springt, draait, stapt uit en slaat en u moet tegelijkertijd in de gaten houden waar uw tegenspeler(s) zich aan de andere kant van het net bevinden. Eenmaal onder de knie krijgt u in een uurtje flink wat lichaamsbeweging. Een sportieve uitdaging dus. Badminton is leuk en eigenlijk voor iedereen geschikt!

CONTRIBUTIE

In vergelijking met vele andere sporten vallen de kosten voor lidmaatschap van BC Den Hoorn best mee. De totale bijdrage is tevens afhankelijk van of u training volgt en/of competitie speelt.
De contributiebijdragen (seizoen sept 2023- juli 2024):

Volwassenen

  • Dinsdagmiddag (14:30 uur tot 16:00 uur): 183 euro
  • Dinsdagavond (19:30 uur tot 22:00 uur): 200 euro

Uiteraard moet je zelf zorgen voor sportkleding, zaalschoenen en een badmintonracket. BC Den Hoorn zorgt voor de shuttles!

INSCHRIJVEN
Wil je lid worden? Download het INSCHRIJFFORMULIER en deponeer deze in de groene brievenbus van BC Den Hoorn in sporthal de Hoornbloem.
NB. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Elk seizoen wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 augustus van het lopende jaar tot 31 juli van het jaar daarop. Contributie wordt betaald over het hele verenigingsjaar. Opzeggen moet voor 15 mei van het lopende verenigingsjaar schriftelijk via leden@bcdenhoorn.nl